Gregor

De Gregor-serre is een zeshoekige serre met basis van 1989x2585mm ofwel 2440x3038mm. In tegenstelling tot de andere ronde modellen zijn de hoeken achteraan 90°, wat zorgt voor een optimale ruimte binnenin. De voorste hoeken zijn afgeschuind voor een elegantere look.

 

De serre is gemaakt uit de beste kwaliteit Western Red Cedar (n°2 clear and better). Dit betekent dat het hout vrijwel foutloos is en een rustige lijntekening heeft. Met deze kwaliteit evenaren of overtreffen we de houtkwaliteit die door concurrenten wordt gebruikt in hun gebouwen. Wij gebruiken bovendien bovengemiddelde diktes profielen doorheen onze gebouwen om stevige gebouwen met lange levensduur af te kunnen leveren.

 

De componenten van het gebouw zijn gemonteerd met erg precieze pen-gatverbindingen. Dit maakt ze sterk en duurzaam. 

 

Het glas dat we gebruiken voor de ramen in de zijkanten en het dak is 4mm dik gehard veiligheidsglas.

 

In de zijkanten kunt u kiezen voor ofwel glas tot op de grond ofwel voor 14mm- dikke tand-groefplanchetten met hoogte 90cm. 

 

De dubbele deur is 189cm hoog en net geen 140cm breed. Dit zorgt voor een grote doorgang naar binnen. De deuren kunnen 180° opendraaien. U kiest welke de deur voorzien is van een klink en dus als eerste opendraait. De andere deur ligt dan vast met 2 grendels. Wij voorzien ook deurhaakjes om de deur vast te leggen wanneer ze open is. Het deurbeslag in standaard in inox uitgevoerd. De deur kan op slot gedaan worden.

 

In het dak zitten standaard drie automatisch openende en sluitende dakramen met een hoogwaardige Bayliss MK7 dakpompen. Dit type dakpomp is van erg goeie kwaliteit, is vorstbestendig en zorgt voor een automatische warmteregeling in de serre, zonder elektriciteit.

 

In de zijkanten van het gebouw zitten 2 manueel openklapbare ramen.

 

Een goot rondom het dak is inbegrepen, net als een regenpijp. Zowel de goten als de regenpijp zijn in zwarte kunststof.

 

Binnenin de serre zijn langs de zijkanten en achterkant legplanken voorzien op borsthoogte. Daarnaast zijn ook kweektafels voorzien.

 

Het dak wordt standaard afgewerkt met dakprofielen in gelakt aluminium. Deze zorgen ervoor dat het dak goed waterdicht en volledig onderhoudsvrij is.

 

Wij plaatsen onze serres met eigen plaatsingsteams en geven een garantie van 10 jaar.

Gregor NL ceder