Scout

De Scout-serre is een tienhoekige serre met basis van 3840x3042mm. 

 

De serre is gemaakt uit de beste kwaliteit Western Red Cedar (n°2 clear and better). Dit betekent dat het hout vrijwel foutloos is en een rustige lijntekening heeft. Met deze kwaliteit evenaren of overtreffen we de houtkwaliteit die door concurrenten wordt  gebruikt in hun gebouwen. Wij gebruiken bovendien bovengemiddelde diktes profielen doorheen onze gebouwen om stevige gebouwen met lange levensduur af te kunnen leveren.

 

De componenten van het gebouw zijn gemonteerd met erg precieze pen-gatverbindingen. Dit maakt ze sterk en duurzaam. 

 

Het glas dat we gebruiken voor de ramen in de zijkanten en het dak is 4mm dik gehard veiligheidsglas.

In de zijkanten kunt u kiezen voor ofwel glas tot op de grond ofwel voor 14mm- dikke tand-groefplanchetten met hoogte 90cm. 

 

De deur is een scharnierende deur van 189cm hoog en net geen 160cm breed. Dit zorgt voor een grote doorgang naar binnen. De deur kan links of rechts opendraaien (volgens uw voorkeur) en is voorzien van klassieke klinken en scharnieren in zwart metaal. Wij voorzien ook deurhaakjes om de deur vast te leggen wanneer ze open is. De deur kan op slot gedaan worden.

 

In het dak zitten standaard vier automatisch openende en sluitende dakramen met een hoogwaardige Bayliss MK7 dakpompen. Dit type dakpomp is van erg goeie kwaliteit, is vorstbestendig en zorgt voor een automatische warmteregeling in de serre, zonder elektriciteit.

 

In de zijkanten van het gebouw zitten 2 manueel openklapbare ramen.

 

Een goot rondom het dak is inbegrepen, net als een regenpijp. Zowel de goten als de regenpijp zijn in zwarte kunststof.

 

Binnenin de serre zijn legplanken voorzien op 2 niveaus, op heuphoogte en op schouderhoogte.

 

Het standaard daksysteem maakt gebruik van gegroefde ceder dakprofielen waar het glas wordt ingeschoven. Optioneel kunt u kiezen voor de afwerking met aluminium daklatten. Deze maken het dak volledig onderhoudsvrij. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en grijs. Welk systeem u ook bestelt, het dak is zo ontworpen dat het glas altijd tot over de rand van het gebouw hangt. Dit zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk water op het hout komt, wat de levensduur van het gebouw ten goede komt. 

 

Wij plaatsen onze serres met eigen plaatsingsteams en geven een garantie van 10 jaar.

ScoutNL