Leopold

De Leopold-serre is een achthoekige serre met basis van 1989x1989mm. 

 

De serre is gemaakt uit de beste kwaliteit Western Red Cedar (n°2 clear and better). Dit betekent dat het hout vrijwel foutloos is en een rustige lijntekening heeft. Met deze kwaliteit evenaren of overtreffen we de houtkwaliteit die door concurrenten wordt  gebruikt in hun gebouwen. Wij gebruiken bovendien bovengemiddelde diktes profielen doorheen onze gebouwen om stevige gebouwen met lange levensduur af te kunnen leveren.

 

De componenten van het gebouw zijn gemonteerd met erg precieze pen-gatverbindingen. Dit maakt ze sterk en duurzaam. 

 

Het glas dat we gebruiken voor de ramen in de zijkanten en het dak is 4mm dik gehard veiligheidsglas.

 

In de zijkanten kunt u kiezen voor ofwel glas tot op de grond ofwel voor 14mm- dikke tand-groefplanchetten met hoogte 90cm. 

 

De deur is een scharnierende deur van 189cm hoog en net geen 80cm breed. Dit zorgt voor een grote doorgang naar binnen. De deur kan links of rechts opendraaien (volgens uw voorkeur) en is voorzien van klassieke klinken en scharnieren in inox. Wij voorzien ook deurhaakjes om de deur vast te leggen wanneer ze open is. De deur kan op slot gedaan worden.

 

In het dak zit standaard één automatisch openend en sluitend dakraam met een hoogwaardige Bayliss MK7 dakpomp. Deze dakpomp is van erg goeie kwaliteit, is vorstbestendig en zorgt voor een automatische warmteregeling in de serre, dat alles zonder elektriciteit.

In de zijkanten van het gebouw zitten 2 manueel openklapbare ramen.

 

Een goot rondom het dak is inbegrepen, net als een regenpijp. Zowel de goten als de regenpijp zijn in zwarte kunststof.

 

Binnenin de serre zijn legplanken voorzien op 2 niveaus, op heuphoogte en op schouderhoogte.

 

Het dak wordt standaard afgewerkt met dakprofielen in gelakt aluminium. Deze zorgen ervoor dat het dak goed waterdicht en volledig onderhoudsvrij is.

 

Wij plaatsen onze serres met eigen plaatsingsteams en geven een garantie van 10 jaar.