Humbert

De Humbert-serre is een achthoekige serre met basis van 2585x1989mm. 

 

De serre is gemaakt uit de beste kwaliteit Western Red Cedar (n°2 clear and better). Dit betekent dat het hout vrijwel foutloos is en een rustige lijntekening heeft. Met deze kwaliteit evenaren of overtreffen we de houtkwaliteit die door concurrenten wordt  gebruikt in hun gebouwen. Wij gebruiken bovendien bovengemiddelde diktes profielen doorheen onze gebouwen om stevige gebouwen met lange levensduur af te kunnen leveren.

 

De componenten van het gebouw zijn gemonteerd met erg precieze pen-gatverbindingen. Dit maakt ze sterk en duurzaam. 

 

Het glas dat we gebruiken voor de ramen in de zijkanten en het dak is 4mm dik gehard veiligheidsglas.

 

In de zijkanten kunt u kiezen voor ofwel glas tot op de grond ofwel voor 14mm- dikke tand-groefplanchetten met hoogte 90cm. 

 

Wij voorzien standaard een dubbele deur van 189cm hoog en net geen 140cm breed. Dit zorgt voor een grote doorgang naar binnen. De deuren zijn voorzien van klassieke klinken en scharnieren in zwart metaal. Wij voorzien ook deurhaakjes om de deuren vast te leggen wanneer ze open zijn. U kunt kiezen welke deur het eerst open moet draaien. De deur kan op slot gedaan worden.

 

In het dak zitten standaard twee automatisch openende en sluitende dakramen met hoogwaardige Bayliss MK7 dakpompen. Dit type dakpomp is van erg goeie kwaliteit, is vorstbestendig en zorgt voor een automatische warmteregeling in de serre, dat alles zonder elektriciteit.

In de zijkanten van het gebouw zitten 2 manueel openklapbare ramen.

 

Een goot rondom het dak is inbegrepen, net als een regenpijp. Zowel de goten als de regenpijp zijn in zwarte kunststof.

 

Binnenin de serre zijn legplanken voorzien op 2 niveaus, op heuphoogte en op schouderhoogte.

 

Het standaard daksysteem maakt gebruik van gegroefde ceder dakprofielen waar het glas wordt ingeschoven. Optioneel kunt u kiezen voor de afwerking met aluminium daklatten. Deze maken het dak volledig onderhoudsvrij. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en grijs. Welk systeem u ook bestelt, het dak is zo ontworpen dat het glas altijd tot over de rand van het gebouw hangt. Dit zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk water op het hout komt, wat de levensduur van het gebouw ten goede komt. 

 

Wij plaatsen onze serres met eigen plaatsingsteams en geven een garantie van 10 jaar.