Georges

Onze Georges is een kruising tussen de modellen Nelson en Winston, met een dakhelling van 40° en bredere glaspanelen van 56cm. De serre is een verwijzing naar de Victoriaanse serrestijl en geeft een hedendaagse twist aan de klassieke vorm. Deze serre is een meerwaarde in elke tuin en kan naar elke gewenste afmeting gemaakt worden. Ze kan worden geplaatst op een muurtje of we kunnen ze maken met cederen panelen tot op maximaal 900mm hoogte. Zijpanelen en muurtjes zorgen voor een betere bescherming tegen vrieskou en extreme warmte en ze geven bovendien een extra landelijke look aan de serre. Vaak wordt in een serre van dit type gezaaid in kweekbakken en pas later in volle grond geplant. Klanten die al vroeg in het jaar in volle grond willen zaaien of planten, kiezen vaak voor een serremodel met glas tot op de grond, soms in combinatie met extra verwarming.

Net als bij onze andere modellen kunt u uit verschillende opties kiezen om uw serre te personaliseren. De opties kunt u hier bekijken.

 

Er bestaan 4 standaardbreedtes voor dit model. Elk van de breedtes is verkrijgbaar in 3 verschillende standaardhoogtes. Onderaan deze pagina vindt u een tekening van de 12 mogelijke gevelversies van deze serre.