Holden (in ceder)

Onze Holden serres zijn serres in hun puurste vorm. De combinatie van lichte cederhouten profielen en glas tot op de grond zorgt voor een maximale zonlichtinval. Doordat het glas tot onderaan de serre doorloopt is ze naast voor het kweken op tafels of rekken ook geschikt voor het kweken van planten in volle grond of in potten die op de grond staan.

 

De zijwanden van de Holden-modellen zijn 1.80m hoog en de lengte en breedte kunt u kiezen uit een aantal standaardafmetingen. Wij gebruiken voor al onze serres gehard veiligheidsglas. Alle Holden-serres zijn standaard voorzien van een volledig openscharnierende ventilatienok met automatische temperatuurregeling, wat zorgt voor een optimale temperatuur en luchtcirculatie. Bovenop de nok staat een sierlijst die in 5 kleuren verkrijgbaar is. Het dak wordt standaard afgewerkt met dakprofielen in gelakt aluminium. Deze zorgen ervoor dat het dak goed waterdicht en volledig onderhoudsvrij is.

 

De Holden-serres zijn populaire modellen in ons assortiment door hun competitieve prijs en pure look. U kunt naar wens opties toevoegen om de serre helemaal naar uw wensen af te werken. Hier kunt u de verschillende opties bekijken.

HoldenNL