Flore

De Flore-serre is een rechthoekige serre die beschikbaar is in 4 breedtes, 1860mm, 2462mm, 3068mm en 3665mm. De lengte is in principe oneindig uitbreidbaar.

 

De serre is gemaakt uit de beste kwaliteit Western Red Cedar (n°2 clear and better). Dit betekent dat het hout vrijwel foutloos is en een rustige lijntekening heeft. Met deze kwaliteit evenaren of overtreffen we de houtkwaliteit die door concurrenten wordt  gebruikt in hun gebouwen. Wij gebruiken bovendien bovengemiddelde diktes profielen doorheen onze gebouwen om stevige gebouwen met lange levensduur af te kunnen leveren.

 

De componenten van het gebouw zijn gemonteerd met erg precieze pen-gatverbindingen. Dit maakt ze sterk en duurzaam. 

 

Het glas dat we gebruiken voor de ramen in de zijkanten en het dak is 4mm dik gehard veiligheidsglas.

 

In de zijkanten kunt u kiezen voor ofwel glas tot op de grond ofwel voor 14mm- dikke tand-groefplanchetten met hoogte tot 90cm. De serre kan ook op een muurtje opgebouwd worden. 

 

Wij voorzien standaard een enkele deur van 80cm breed en 189cm hoog. Dit zorgt voor een grote doorgang naar binnen, breed genoeg voor een kruiwagen bijvoorbeeld. De deur is voorzien van klassieke klinken en scharnieren in inox. Wij voorzien ook deurhaakjes om de deur vast te leggen wanneer ze open is. De deur kan op slot gedaan worden en u kunt kiezen of ze naar buiten of naar binnen en naar links of naar rechts draait. Een upgrade naar een dubbele deur of een tweede enkele deur zijn mogelijk als optie.

 

In het dak zitten standaard enkele automatisch openende en sluitende dakramen met hoogwaardige Bayliss MK7 dakpompen. Dit type dakpomp is van erg goeie kwaliteit, is vorstbestendig en zorgt voor een automatische warmteregeling in de serre, dat alles zonder elektriciteit. Hoe greoter de serre, hoe meer dakramen standaard voorzien zijn.

 

In de zijkanten van de serre kunnen zijkipramen of lamelventilatieramen worden ingebouwd indien u dat wenst.

 

Een goot rondom het dak is inbegrepen, net als een regenpijp. Zowel de goten als de regenpijp zijn in zwarte kunststof.

 

De goothoogte is 210cm. 

 

Het dak is standaard afgewerkt met dakprofielen in gelakt aluminium (grijs of zwart). Deze maken het dak volledig onderhoudsvrij. Dit systeem garandeert een waterdicht dak met goeie afdichting en goede windvastheid.

 

De nok is gemaakt uit een dubbel aluminiumprofiel waarin victoriaanse dakpinnen voorzien zijn (standaard). Deze dakpinnen kunnen ook worden weggelaten indien u dat wenst.

 

Wij plaatsen onze serres met eigen plaatsingsteams en geven een garantie van 10 jaar.

Flore NL ceder