Kweektafels

Kweektafels zijn een handig accessoire in elke serre. Door hun twee stapelniveaus vergroten ze niet alleen de nuttige oppervlakte van de serre (om potten en zaaibakken op te zetten bijvoorbeeld), ze kunnen ook dienen als verpottafel of opslagruimte voor allerlei tuinmateriaal.

 

Onze kweektafels in ceder zijn met hetzelfde oog voor detail en stevigheid gebouwd als onze serres. Ze zijn gemaakt uit de beste kwaliteit ceder en ze worden enkel met roestvrije schroeven gemonteerd. Doordat ceder een zeer lichte maar stevige houtsoort is, zijn de tafels heel makkelijk te verplaatsen. Door een chemische stof die ceder van nature bevat, is het hout bovendien niet kwetsbaar voor rot en houtworm; het hout moet dus nooit behandeld worden en de kweektafels zijn volledig onderhoudsvrij.

 

De kweektafels zijn beschikbaar in 6 verschillende standaard afmetingen:457x1170mm /457x1780mm / 550x1170mm / 550x1780mm / 760x1170mm / 760x1780mm. Op aanvraag maken wij ook tafels op maat. Elke kweektafel is zo gemaakt dat de onderste legplank zonder schroeven uit de tafel getild kan worden.