Grunhus is een jong Roeselaars bedrijf dat ontstaan is uit een passie voor natuur, tuinen en houtbewerking. Deze drie elementen hebben we samengebracht in onze producten. Wij brengen een brede collectie serres, kweekkassen en tuinaccessoires in ceder op de markt. Wij hebben een uitgebreide collectie standaardproducten maar omdat alles op bestelling wordt gemaakt kunt u ook voor maatwerk bij ons terecht.

 

 

Opruiming demomodellen

 

Elk jaar nemen we nieuwe serres mee naar de voorjaarsbeurzen. We hebben momenteel nog 1 demomodellen van 2019 dat de deur uit mag aan een sterk verlaagde prijs. Het gaat om een achthoekige ceder serre van het type Humbert (2585x1989mm).

 

De Humbert-serre heeft op 2 beurzen gestaan en stond de voorbije kerstperiode op de Grote Markt in Roeselare. Deze serre is al licht vergrijsd hierdoor maar ze is nog steeds in erg goede staat. Ze is voorzien van de optionele dakafwerking in gelakt aluminium. De nieuwprijs is 4758€, we bieden ze nu aan voor 2995€ inclusief plaatsing. Meer info over dit model vind je op http://www.grunhus.be/nl/collectie/serres/humbert.

 

Interesse -> info@grunhus.be of 0468 138 072.