Harper

Onze Harper-modellen zijn kleine serres met een acht- of tienhoekige vorm. Ze mogen dan wel onze kleinste serres zijn, ze zijn gemaakt met evenveel aandacht voor detail en volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen die wij onszelf ook stellen wanneer we grotere serres maken. Alle modellen hebben standaard minstens één automatisch dakventilatieraam en twee zijdelingse manuele ventilatieramen. U hebt voor alle Harper-serres de keuze tussen zijwanden met glas tot op de grond, zijwanden met halfhoge cederpanelen of een combinatie van beide. Panelen geven een betere isolatie tegen koude, glas op de grond is dan weer interessanter voor het opkweken van kleine planten in volle grond. De prijs van deze modellen is niet afhankelijk van het feit of u al dan niet voor de cederen zijpanelen kiest.

 

De kleinste achthoekige modellen, met zijden die allemaal even lang zijn, zijn 2x2m groot. Het grotere achthoekige model heeft een lengte van bijna 2,6m en een diepte van net geen 2 meter.

 

Het kleinste tienhoekige model meet 2,63m bij 2,50m en heeft een enkele deur. De grotere versie meet 3x2,5m is voorzien van een dubbele deur. De tienhoekige vorm maakt de serre ronder, wat voor meer nuttige ruimte zorgt binnenin. Bovendien is er in vergelijking met de achthoekige modellen meer glas in verhouding tot hout, wat voor iets meer lichtinval zorgt. 

 

Bij alle modellen bieden wij de gratis optie om aan 7 zijden kweek- en verpottafels mee te leveren en aan 3 zijden hoger gemonteerde legplanken. Deze tafels en legplanken worden aan de zijwanden bevestigd, met andere woorden de tafels zijn niet losstaand zoals bij bepaalde andere serres in onze collectie.

 

Afhankelijk van het type serre zijn ook bij deze modellen nog enkele andere opties beschikbaar.