Miniatuurserres

Miniatuurserres zijn een Grunhus-specialiteit. De houten profielen van deze serres zijn fijn en elegant, zorgen voor een optimale lichtinval zonder in te boeten aan stabiliteit. Ze zijn allemaal voorzien van twee deuren met magneetsluiting vooraan de serre. Ook de voorste kant van het dak kunt u openklappen. Op die manier kunt u makkelijk bij uw planten om ze te verzorgen of om te oogsten. Ook voor verluchting en temperatuurregeling is dit handig. Onderaan tussen de poten is een legplank voorzien voor planten die niet meer in de serre hoeven te staan.

 

Onze miniatuurserres zijn een mooie oplossing voor wie groene vingers heeft maar niet de plaats heeft voor een grotere serre. Ze komen vaak terecht op terrassen en balkons in de stad. De mooie looks van de serre zorgen ervoor dat ze echter soms ook binnenshuis wordt gezet of gebruikt wordt als uitstalkast in etalages en winkels.

 

Standaard worden deze serres net als onze andere serres uit de beste kwaliteit ceder vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor gebruik binnen- en buitenshuis. Wie een serre koopt die enkel binnen gebruikt zal worden kan er ook voor kiezen om een serre in een andere (goedkopere) houtsoort te kopen. Ook afwerking met verf is op aanvraag mogelijk.Het glas is 4mm tuinbouwglas, niet gehard. Schroeven, scharnieren en handgreepjes zijn uiteraard in inox.

 

Momenteel zit in deze collectie één standaardmodel genaamd SARI. Alle afmetingen op maat zijn mogelijk op aanvraag.